Future of Bitcoin Conference 2022

30-08-2022

Future of Bitcoin conference start spoedig in Gent. Heeft Bitcoin nog toekomst? Ontdek het op 8 oktober. Zet het vast in uw agenda, de allereerste Bitcoin-conferentie in België komt er aan om “de belegger meer inzicht geven in Bitcoin.”

Waarom? Ook 13 jaar na z’n oprichting in 2009 blijft Bitcoin als cryptomunt voor beroering zorgen. Want geef toe. Hoe vaak hebt ú nog niet gehoord of gelezen dat:

  • “De overheid Bitcoin binnenkort wel aan banden zal leggen.”
  • “Bitcoin alleen gebruikt wordt door criminelen en speculanten.”
  • “De technologie die Bitcoin gebruikt achterhaald is én slecht is voor het milieu?”

Wij kunnen het ook al niet meer tellen op de vingers van twee handen. Maar eerlijk: dat vinden we dus een mooie uitdaging! Want die vele mythes ontkrachten én het grote publiek kennis bijbrengen over Bitcoin: precies dát gaat op zaterdag 8 oktober gebeuren in Gent tijdens de Future of Bitcoin Conference!

Het is de eerste Bitcoin-conferentie van de Benelux! Wie begin oktober afzakt naar de Ghelamco Arena zal getuige zijn van een uniek moment. Voor de alleréérste keer wordt in dit land een conferentie over Bitcoin georganiseerd.

Sterker nog: het wordt meteen de eerste gróótste Nederlandstalige conferentie van de hele Benelux met tal van boeiende keynotes, debatten en workshops. Verschillende gereputeerde sprekers met kennis over de cryptowereld staan geprogrammeerd. Een greep uit de namen:

  • Willem Middelkoop (Auteur, Commodity Discovery Fund): ‘Hard asset investing in a world of fiat’
  • Rigo Van den Broeck (EVP Mastercard): ‘De toekomst van betalingen met crypto.’
  • Faroek Özgünes (Journalist VTM): ‘Wordt Bitcoin echt door criminelen gebruikt?’
  • Gertjan Verachtert (Advocaat Sansen International): ‘Bitcoin en de fiscus, hoe zit dat nu?’
  • Bert de Groot (Bitcoin miner): ‘Een alternatieve kijk op het minen van Bitcoins’

Voor wie is de Future of Bitcoin Conference bedoelt?

Deze conferentie is voor iedereen die een enige interesse of nieuwsgierigheid heeft naar Bitcoin. Voorkennis is ab-so-luut géén vereiste. Wie u ook bent, wat u ook doet: u krijgt een antwoord op al uw vragen over Bitcoin en/of cryptocurrencies.

En don’t worry. We verkopen geen luchtkastelen, we geven geen advies. Deze conferentie is vooral bedoeld om mensen kénnis te schenken. Om hen in te leiden in de wereld van de Bitcoin.

Dat geldt trouwens ook voor de geïnteresseerde journalisten. Wie dat wil, zal (in een aparte mediazone) rustig 1 on 1 interviews met de experts uit het werkveld kunnen afnemen.

Meer info?

Contactpersoon: Levi Haeghebaert

Website conferentie: Start2Bitcoin.com/conference

E-mail: levi@start2bitcoin.com

Gsm: 0496 49 26 84

Over de organisator:

Levi Haegebaert is echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België en auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners’. Zijn mening wordt geregeld gevraagd in verschillende media kanalen en heeft ondermeer gesproken voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Voor meer informatie, lees de interview met Levi Haegebaert op bestebank.org.