Japanse SBI biedt een Bitcoin renterekening aan!

26-11-2020

SBI Holdings is een van de belangrijkste financiële instellingen in Japan en wereldwijd met expertise in bancaire dienstverlening, fintech, de effectenhandel en verzekeringen. SBI Holdings heeft via haar dochteronderneming SBI VC Trade nu ook een Bitcoin lending dienstverlening ontwikkelt. Klanten kunnen op een rekening bitcoins storten en daarover een rentevergoeding van 1 % verdienen. Het is te beschouwen als een Bitcoin renterekening en cementeert weer het concept dat Bitcoin een ideale monetaire spaartechnologie is.

Het minimale stortingsbedrag is 0.1 BTC. Er zullen geen stortingskosten of onderhoudskosten worden gerekend. De dienstverlening is gratis en er zal alleen een fee worden gerekend voor opnames in Yen. Volgend jaar zullen ETH en XRP worden toevoegen.

SBI is al langer betrokken bij de ontwikkeling van vooral de Japanse crypto sector. In October maakte het bedrijf bekend dat ze de crypto exchange TaoTao hadden opgekocht. SBI VC Trade is de crypto divisie van SBI Holdings en beschikt over een Digital Asset Exhange.

Wil je gratis, veilig en automatisch 1 % rente verdienen over je bitcoins?

Je kunt automatisch rente verdienen op de handelsrekening van Bitvavo in Amsterdam. Voor meer informatie: