Het Nederlandse Finst cryptoplatform groeit snel verder

16-02-2023

Dit is een persbericht van Finst. Na de succesvolle lancering een aantal weken geleden groeit het handelsvolume op crypto platform Finst stevig door. Onder leiding van ex core-team medewerkers van DEGIRO, neemt het handelsvolume sinds de lancering week op week met 50% toe.

Ondanks de toename in volatiliteit laten sommige andere Nederlandse exchanges stagnatie in hun handelsvolume zien. Met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar, zijn Finst gebruikers actiever dan de gemiddelde crypto investeerder. Een op de tien handelt dagelijks en een op twee handelt iedere week.

Het aantal transacties per klant neemt ook significant toe. 9% van alle klanten bij Finst zijn vrouw en investeren 3 keer meer dan mannen, wat goed is voor 26% aan handelsvolume op Finst tot vandaag.

Finst wordt voor steeds meer crypto investeeders de eerste keuze. Klanten besparen niet alleen duizenden euro’s per jaar aan transactiekosten, ook bieden ze uitstekende functionaliteiten, veiligheid en service aan. Deze unieke combinatie heeft er in de afgelopen twee weken voor gezorgd dat Finst 25% van het handelsvolume van sommige Nederlandse crypto exchanges heeft verhandeld.”

Finst heeft een promotie campagne gelanceerd waarbij nieuwe klanten die een account openen in februari over de eerste €5000 aan handel geen transactiekosten hoeven te betalen. Geldig voor 2 weken na het openen van een account met de code: “FINST5000”.

Over Finst

Finst is een in Amsterdam gevestigde fintech voor crypto die een best in-class investeringsplatform biedt, samen met beveiligingsstandaarden van institutionele kwaliteit en de laagste handelskosten in Nederland. Finst wordt ondersteund door een medeoprichter en geleid door het ex-kernteam van DEGIRO, de toonaangevende online broker in Europa, en is geregistreerd als Crypto Service Provider bij De Nederlandsche Bank (DNB). Finst wil het grootste cryptocurrency-platform van Europa worden door zowel actieve handelaren als langetermijnbeleggers in staat te stellen te profiteren van dezelfde kansen en tools als professionele beleggers. Voor meer informatie:

Bezoek Finst!

Voor verder verdieping:

Finst cryptoplatform review