Michael Saylor koopt weer voor 650 miljoen BTC!

21-12-2020

Michael Saylor, de directeur van het beursgenoteerd bedrijf MicroStrategy, heeft vandaag 21.12.2020 bekend gemaakt nogmaals een keer 650 miljoen dollar in bitcoin te hebben omgezet. Op Twitter laat Michael verder weten dat het bedrijf 70.470 BTC onder beheer heeft voor een waarde van ruim 1 miljard dollar.

Michael Saylor & Elon Musk in gesprek over Bitcoin?

Michael Saylor had dit weekend via Twitter contact met Elon Musk. Hij reageerde op een pikante bitcoin meme die Elon Musk plaatste op Twitter (zie Tweet hieronder).

Michael spoorde Elon Musk aan om de dollar balans van Tesla om te zetten van USD naar BTC. Andere beursgenoteerde bedrijven zouden Tesla's voorbeeld zonder twijfel overnemen. Michael gaf ook aan om zijn draaiboek met hem te delen als raketwetenschappers onder elkaar. Zal Elon Musk direct contact met Michael Saylor zoeken? Zal Michael Elon ervan kunnen overtuigen dat het aanhouden van Bitcoin beter is dan Amerikaanse Dollars?

We zullen het spoedig weten. Wat in ieder geval duidelijk, is dat Michael Saylor 100% overtuigd is van Bitcoin's toekomst als het monetaire energienetwerk voor de mensheid.

The Saylor Series - Episode 4

Bitcoin is de beste technologie die de mensheid ooit heeft uitgevonden voor het kanaliseren en behouden van energie door tijd en ruimte. Hieronder kun je Michael Saylor aan het woord zien over Bitcoin als The First Digital Monetary Energy Network: