Verdere uitbouw van de OSL beurs in Hong Kong voor institutionele adoptie BTC!

08-01-2021

De institutionele interesse voor bitcoin neemt niet alleen toe in de Verenigde Staten, maar ook in Hong Kong. Er wordt wereldwijd geïnvesteerd in de benodigde infrastructuur en platforms om deze partijen te bedienen.

Een concreet recent voorbeeld is dat BC Technology Group aandelen uitgeeft na het verkrijgen van een licentie met de Digital Asset Exchange (DAX) OSL. De BC Technology Group uit Hong Kong heeft een aandelenemissie van 90 miljoen dollar aangekondigd die zal worden uitgevoerd door Morgan Stanley.

De OSL DAX verder wordt uitgebouwd

Doel van de emissie is het opschalen van het platform voor digitale assets OSL, dat in december als eerste blockchain broker ter wereld de hoogste licentie behaalde van de Securities and Futures Commission (SFC) in Hongkong. Met de licentie mag het digitale platform nu als eerste ter wereld Type 1 (securities) en Type 7 (automated trading service (ATS)) gereguleerde activiteiten ontplooien, waardoor beleggingsfondsen en investeerders veilig (met Big 4 audit en verzekering) aan boord kunnen gaan in de wereld van bitcoin en digitale assets. OSL CEO Wayne Trench:

“De betrokkenheid van gevestigde investeerders bij deze emissie laat zien dat digitale assets significante aandacht krijgen van de grote traditionele financiële spelers en wij zijn ervan overtuigd dat dit verder zal versnellen. Deze markt gaat de komende maanden en jaren verder groeien en wij zijn verheugd in de voorhoede te staan bij deze nieuwe ontwikkelingen.”

Zijn collega Matt Long voegt eraan toe:

“Partijen met dergelijke zware licenties vormen de toekomst van de markt voor digitale assets. Professional investeerders, hedge funds en family offices zijn in rap tempo bezig hun portfolio uit te breiden naar digitale assets zoals Bitcoin en zoeken dan partijen die de vereiste veiligheid kunnen bieden. OSL heeft daar nu een voorsprong in.”