Bitcoin en Crypto Arbitrage: risicoloos en stressvrij rendement tot 45%

19-03-2021

Een interessante manier van beleggen in Bitcoin en crypto met zeer laag risico is arbitrage. Dit betekent letterlijk "als scheidsrechter optreden". Met deze investeringsstrategie profiteert u van prijsverschillen die zich kortstondig tussen verschillende beurzen voordoen. Crypto-arbitrage betekent dan profiteren van deze prijsverschillen door bijvoorbeeld Bitcoin te kopen op beurs 1 en ze vervolgens direct door te verkopen op beurs 2 om winst te maken.

Dit hoef je niet zelf te doen. Het door de EU gereguleerde crypto-arbitrageplatform ArbiSmart doet alles volledig automatisch voor de belegger die alleen het geld (fiat of crypto) binnenbrengt. Het algoritme van het bedrijf scant met AI 35 exchanges 24/7 om arbitragemogelijkheden te identificeren en te benutten. Het systeem overziet honderden cryptovaluta's tegelijk en behaalt zo rendementen tot wel 45 procent per jaar.

Bitcoin kaufen oder Arbitrage?

Wanneer je je aanmeldt, doet ArbiSmart de rest: je geld wordt omgewisseld in RBIS, de native token van het platform, en vervolgens gebruikt voor arbitragehandel. Je passieve winst kun je op elk moment in Bitcoin of euro's opnemen. Een groot voordeel van crypto-arbitrage is dat je, in tegenstelling tot hodling of daytrading, met grote precisie kunt voorspellen hoeveel je gaat verdienen. ArbiSmart garandeert een rendement tussen de 10,8 procent en 45 procent, afhankelijk van de omvang van de investering. Op de ArbiSmart accounts-pagina kun je precies zien hoeveel je per maand en per jaar zou verdienen met rente op rente! En als Bitcoin crasht, heeft dat geen invloed op jouw vermogen en winst!

Naast deze arbitragewinsten profiteer je ook van de gestaag toenemende waarde van het RBIS-token. Die is meer dan verdrievoudigd sinds de introductie begin 2019. In het vierde kwartaal wordt RBIS naar de beurs gebracht, waardoor de koers verder zal stijgen.

ArbiSmart heeft een FIU-licentie, wat betekent dat het geautoriseerd is om crypto-fiat financiële diensten aan te bieden in de hele EU. Hiervoor moet het bedrijf aan strenge eisen voldoen. Dit omvat KYC en antiwitwasprocedures, de scheiding van klant- en bedrijfstegoeden, kapitaalreserves voor alle operaties, strikte gegevensbeveiligingsprotocollen en regelmatige externe controles.

Hier legt ArbiSmart zelf uit hoe arbitrage werkt. En ook dit artikel op Medium geeft waardevolle achtergrondinformatie. Hier kun je je registreren om te profiteren van dit bijna risicoloze rendement. De enige opmerking die we willen toevoegen aan deze bewezen innovatieve crypto-investeringsstrategie is dat je niet moet vergeten toch te HODLEN. Het een sluit het ander niet uit!