Wat is de beste Bitvavo trading bot voor mijn trading activiteiten?

02-07-2024

Het handelsplatform van Bitvavo biedt de gebruiker de mogelijkheid aan bitcoin en andere digitale activa te verhandelen. Probleem is dat de meeste handelaren niet succesvol kunnen zijn op de volatiele cryptomarkten zonder een bot of robot die automatisch de markt bewaakt en automatisch op vooraf ingestelde parameters koop en verkooporders kan uitvoeren. Een trading bot is een noodzakelijk werktuig voor iedere handelaar en belegger.

De beste Bitvavo trading bots

Tegenwoordig zijn er mooie beheerplatforms ontwikkeld die makkelijk met de handelsrekening van Bitvavo kunnen worden gecombineerd. Er zijn ook verschillende type Bitvavo bots ontwikkeld met een bepaalde strategie of doelstelling. Hier bespreken we de beste Bitvavo bot beheerplatforms.

De Bitvavo bots van Diamond Pigs

Het makkelijkste botplatform om te combineren met een Bitvavo rekening is ontwikkeld door Diamond Pigs. Diamond Pigs ontwikkeld voor een belegger met een lange termijn instelling en met speciaal ontwikkelde bots voor crypto swing trading strategieën.

Duroc+ Strategy die je binnen 10 minuten met Diamond Pigs op Bitvavo kunt instellen zorgt er voor dat je een brede portefeuille van cryptmunten aanhoudt om te kunnen profiteren van de snelle koersbewegingen binnen de cryptomarkt. De strategie biedt bescherming tegen plotselinge prijscorrecties en neemt winst na aanzienlijke winsten. De Duroc+ Strategy is ideaal als je een breed gediversifieerde portefeuille van munten op Bitvavo wilt aanhouden die profiteren van bescherming en prijsbewegingen binnen de gehele cryptomarkt.

Wil je de strategie eenvoudiger houden, dan raden we aan om eens de Hereford Strategy uit te voeren. Hier zijn er 8 verschillende bots 24/7 actief om alleen bitcoin te verhandelen. Wanneer het sentiment positief zal er door de bots worden ingekocht op bepaalde vooraf ingestelde indicatoren. Er wordt weer automatisch wanneer de bitcoin koers in stort en het sentiment negatief wordt. Voor meer informatie over de werking van Diamond Pigs, bezoek de homepage. Het platform is in ieder geval het meest makkelijk te gebruiken bot-beheerplatform voor Bitvavo. Hieronder kun je Vincent Evers aan het woord zien over de werking van DiamondPigs:

Bezoek hier DiamondPigs en bekijk het eens voor jezelf!

De Bitvavo bots van CryptoHopper

Wil je meer zelf de controle hebben over het instellen van je Bitvavo bots, dan kun je eens kijken naar het CryptoHopper platform. CryptoHopper kun je ook helemaal loslaten op Bitvavo. Hier kun je een Bitvavo bot inzetten die ageert op basis van specifieke technische indicatoren. Zoals een Bitvavo bot die handelt op basis van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) criteria. Andere TA-bots voor Bitvavo zijn gebaseerd op o.a. de volgende metrics: On Balance Volume (OBV), Triangular Moving Average (TMA), 271-stochastic-rsi, Relative Strength Index (RSI), Parabolic SAR, Percentage Price Oscillator (PPO), Rate Of Change (ROC), Simple Moving Average (SMA), Stochastic (Stoch), Triple Exponential Moving Average (TEMA), The Ultimate Oscillator (UO), Tilson Moving Average (T3), Time Series Forecast (TSF), Weighted Moving Average (WMA),Williams Percentage R (%R).

Dit geeft al een beetje een idee over de flexibiliteit een handelaar heeft om specifiek Bitvavo bots in te zetten voor het bepalen van de beste resultaten. Hieronder kun je een introductievideo bekijken over de werking van het CryptoHopper platform.

Bezoek hier de site van CryptoHopper en test het eens zelf uit!

Conclusie over de beste Bitvavo bots

Deze twee trading bot beheerplatforms voor Bitvavo behoren tot de beste waarbij Diamond Pigs het makkelijkste is in te zetten en CryptoHopper de professionele handelaar de meeste mogelijkheden biedt om alles zelf te controleren. Het veronderstelt wel dat de gebruiker bezit over een Bitvavo handelsrekening.

Zijn er andere Bitvavo bots beschikbaar. Ja zeker, Nederland telt vele ontwikkelaars van handelsrobotten. Een andere trading bots voor Bitvavo zijn de Alltrady, Bitrobby en Satoshi trading bots voor Bitvavo. Deze zou je kunnen testen wanneer bovenstaande toppers niet zouden bevallen.

Gerelateerd artikel:

Wanneer zal ik bitcoin kopen en verkopen?