Ethereum geen bull maar bungelend en Cardano founder niet enthousiast

24-03-2021

De top crypto schrijver op Quora beweert hier dat Ethereum Bitcoin spoedig kan inhalen qua marktcapitalisatie. "Binnen een maand na de lancering van Optimism later deze maand zou ETH 10.000 dollar en 1T market cap kunnen bereiken", stelt hij.

Ondertussen schrijft NewsBTC.com over de malaise in de prijsontwikkeling van Ethereum die maar niet boven de 1700 dollar wil komen. Hoog tijd om ook inhoudelijk naar het platform te gaan kijken en dan komt Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, als geroepen met een technische analyse waarin hij gen spaan heel laat van Ethereum en het hele ecosystem van dApps.

Bij Bitcoindaily.nl zijn we ervan overtuigd dat in de survival of the fittest uiteindelijk enkele altcoins winnend zullen overblijven. Ethereum is natuurlijk en goede kanshebber, maar Cardano is absoluut een must om te volgen. Qua opbouw en bescherming van je vermogen is er maar één realistische keuze: Bitcoin kopen. En als je daar nog aan twijfelt luister dan nog even naar Michael Saylor.

Oef.