UNIFY Financial Credit Union gaat bitcoin aanbieden

07-02-2022

Steeds meer Amerikaanse kredietverenigingen maken zich klaar voor bitcoin. Nu heeft UNIFY Financial Credit Union (UNIFY) bekend gemaakt dat ze bitcoin gaan aanbieden aan hun klanten.

Het kopen en verkopen van bitcoin wordt voor de klanten van UNIFY kinderspel. Het is voor de klanten niet meer nodig om naar een bitcoin exchange zoals Coinbase of Bitvavo te stappen. Alles kan vanuit de bankomgeving worden geregeld. UNIFY heeft dit voor elkaar gekregen door gebruik te maken van de diensten van NYDIG. NYDIG kan worden beschouwd als de bitcoin infrastructuur aanbieder voor banken en financiële instellingen in de Verenigde Staten.

NYDIG heeft de laatste jaren veel strategische samenwerkingen opgezet en maakt het mogelijk dat het Amerikaanse bankwezen stap voor stap bitcoin integreert als een nieuwe valuta en beleggingsoptie voor geïnteresseerde klanten.

UNIFY heeft een video gemaakt over hoe klanten bitcoin kunnen kopen. Deze kun je hier bekijken: https://vimeo.com/642762155/8437a35596. Voor meer informatie: UNIFY bitcoin.

Deze type nieuwsberichten zullen we dit jaar veel zien. 2022 wordt het jaar dat bitcoin daadwerkelijk wordt opgenomen door het Amerikaanse bankwezen en de energiesector.

Voor meer info:

Wanneer zal ik bitcoin kopen?