Wat is de Bitcoin koersverwachting voor eind november 2021?

01-11-2021

Bitcoin heeft de afgelopen maand oktober één van bitcoin’s beste oktober ooit geboekt. De koersstijging van 40% verrasten vele beren en shorters. De Nederlandse bitcoin analist PlanB heeft weer gelijk gekregen.

PlanB heeft op basis van zijn modellen zeer accurate prijsvoorspellingen gedaan die een spannende koersverwachting voor november inhoudt. Volgens PlanB zal de bitcoin koers in November voor het eind van de maanden minimaal 85.000 euro aantikken oftewel 98.000 dollar. Hieronder in zijn Tweet kun je zijn koersverwachting voor November 2021 zelf zien:

PlanB heeft op basis van zijn modellen en data veel succes gehad. Zal hij deze maand weer gelijk krijgen? Volgens hemzelf gaan we dit jaar nog naar 135,000,- dollar! Hieronder kun je Anthony Pompliano´s beschouwing horen over PlanB´s modellen en zijn verdere koersverwachting voor bitcoin deze maand november 2021.

Deze bitcoin koersverwachting voor het eind van november 2021 mag dan zeer hoog zijn. De afnemende voorraad bitcoin op de handelsbeurzen zijn een vaag teken dat de meeste beleggers voorlopig niet van plan zijn om te verkopen. Ben jij van plan om te kopen of te verkopen deze maand? Lees hier verder: