FreshMiners lanceert miner-hosting-pakketten

23-12-2022

Persbericht over FreshMiners nieuwe dienst die aansluit bij de missie crypto mining maximaal toegankelijk te maken met focus op duurzaamheid
Met enige trots introduceert FreshMiners het miner-hosting-pakket: een all-in-one pakket waar je volledig wordt ontzorgd. De miner-hosting-pakketten zijn de eerste in zijn soort en bieden voordelen ten opzichte van andere oplossingen in de markt. De belangrijkste zijn: gemak, een prijsvoordeel bij de aanschaf van de ASIC miner en lage stroomkosten op een professionele, veilige hosting faciliteit in Noorwegen.

Het pakket bestaat uit een ASIC miner en dedicated hosting. Dit elimineert de noodzaak voor miners om eigen hostingoplossingen apart te kopen en organiseren, waardoor de tijd die aan de installatie wordt besteed aanzienlijk wordt verminderd. Door alle componenten door FreshMiners te laten leveren, profiteren miners van een aanzienlijk prijsvoordeel ten opzichte van de aanschaf van elk onderdeel afzonderlijk. Miners profiteren daarbij ook van lagere energiekosten doordat ze worden gehost op een moderne faciliteit in Noorwegen (bij een partner van FreshMiners), waar vol ingezet wordt op hernieuwbare energiebronnen. "Hiermee stuwen wij duurzaamheid, iets wat hard nodig is in onze branche", aldus Wilko van Dorresteijn, mede eigenaar van FreshMiners.

Bij FreshMiners geloven we dat duurzaamheid bovenaan de agenda van iedereen die bezig is met mining. Traditionele elektriciteitsbronnen zijn de toekomst van onze planeet, daarom streven wij ernaar om 80% hernieuwbare energie te gebruiken binnen 1 jaar voor al onze activiteiten. Dankzij de samenwerking met onze partner in Noorwegen kunnen wij actief bijdragen aan een groenere toekomst.

Omdat het om dedicated hosting gaat, betekent dit dat miners toegang hebben tot een veilige omgeving waar hun apparatuur wordt bewaakt door ervaren technici die 24/7 beschikbaar zijn voor eventuele problemen. Tenslotte krijgen miners als onderdeel van dit hosting-pakket ook toegang tot software, waarmee zij de miner-performance op afstand kunnen monitoren, zonder hun hardware fysiek te hoeven bezoeken wanneer zij een update willen.

Voor meer informatie: bezoek FreshMiners

Gerelateerd nieuws: FreshMiners opent een webshop

Leestip: wanneer zal ik bitcoin kopen en verkopen?