Overstappen van Binance naar Coinmerce makkelijk mogelijk door unieke samenwerking

07-07-2023

Het overstappen van Binance naar een vertrouwde Nederlandse partij zoals Coinmerce is nu wel heel makkelijk geworden.

Coinmerce, één van de eerste cryptoplatforms van Nederland, geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, heeft overeenstemming met Binance dat de honderdduizenden Nederlandse gebruikers naar het Coinmerce platform zullen worden doorverwezen. Het is namelijk zo dat Binance de Nederlandse markt zal verlaten op 17 juli 2023.

Coinmerce kan snel doorgroeien in Nederland

Door het doorverwijzen van het Nederlandse deel van Binance kan Coinmerce het grootste cryptoplatform van Nederland worden in producten, vermogen en klanten. Als Nederlandse partij heeft Coinmerce als kernstrategie om een zo toegankelijk mogelijk platform te bieden. Klanten van Binance kunnen ervoor kiezen hun digitale assets gratis en eenvoudig over te zetten naar Coinmerce. De doorverwijzing naar Coinmerce zorgt ervoor dat Binance klanten veilig en eenvoudig cryptovaluta kunnen blijven verhandelen. Gebruikers zijn geïnformeerd en worden volledig ondersteund tijdens het overstapproces.

Nick Smits over de Coinmerce Binance overstapservice

Het verwelkomen van de nieuwe klanten past binnen de groeistrategie van Coinmerce om het grootste cryptoplatform van Europa te worden. Nick Smits van Oyen, co-founder van Coinmerce:

“Wij zijn heel trots op deze samenwerking met Binance. Wij bieden hun gebruikers een gelijkwaardig platform dat voldoet aan alle Europese wet- en regelgeving. De transitie zal soepel verlopen en is in samenspraak met Binance voor klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De klant ontvangt een e-mail van Binance en vanuit daar start het simpele stappenplan.”

Binance over Coinmerce

Coinmerce zet al sinds 2018 de standaard om veilig en eenvoudig cryptovaluta te verhandelen en bewaren in Nederland en elf andere landen. Binance zegt hierover:

“Wij hebben veel vertrouwen in Coinmerce omdat ze een veilig platform hebben voor onze gebruikers, wij voelen ons comfortabel dat zij kunnen blijven handelen in een vertrouwde omgeving. Mede daarom hebben we gekozen voor Coinmerce.”

Voor meer informatie:

Hoe kan ik overstappen van Binance naar Coinmerce?

------------------------------------EINDE PERSBERICHT------------------------------

Post Scriptum: Bitvavo heeft ook een overstapservice opgezet voor Nederlandse Binance gebruikers. Voor meer informatie: overstappen van Binance naar Bitvavo?

Leestip: wanneer zal ik bitcoin kopen?