Semler Scientific koopt meer bitcoin

07-06-2024

Semler Scientific, Inc. (Nasdaq: SMLR), heeft gisteren aangekondigd dat het 247 extra bitcoins heeft gekocht voor een totaalbedrag van $17 miljoen in contanten, inclusief kosten en uitgaven. Op 6 juni 2024 bezit Semler in totaal 828 bitcoins, die zijn verkregen voor een totaalbedrag van $57 miljoen, inclusief kosten en uitgaven.

"Semler blijft gefocust op onze twee strategieën: het uitbreiden van ons zorgbedrijf en het verwerven en aanhouden van bitcoin," zei Doug Murphy-Chutorian, MD, CEO van Semler Scientific. "Het bedrijf bezit nu 828 bitcoins, wat onze visie onderstreept dat bitcoin een aantrekkelijke investering is en kan dienen als een betrouwbare waardeopslag. We zullen doorgaan met onze strategie om bitcoins met contanten te kopen."

Doug Murphy-Chutorian is zeker vastbesloten. Het is verder uitgelekt dat het bedrijf een S-1 heeft ingediend waarin de uitgifte van maximaal $150 miljoen aan schuldeffecten en aandelen wordt bekendgemaakt om meer Bitcoin te kopen. Semler Scientific volgt de strategie van Michael Saylor van MicroStrategy.

Over Semler Scientific, Inc:

Semler Scientific, Inc. ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten en diensten om chronische ziekten te bestrijden. Het vlaggenschipproduct, QuantaFlo®, dat is gepatenteerd en goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), is een snelle point-of-care test die de arteriële bloedstroom in de ledematen meet. De QuantaFlo-test helpt bij de diagnose van hart- en vaatziekten, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAD), en Semler Scientific zoekt een nieuwe 510(k)-goedkeuring voor uitgebreide indicaties. QuantaFlo wordt gebruikt door zorgverleners om het risico van hun patiënten op sterfte en grote nadelige cardiovasculaire gebeurtenissen (MACE) te evalueren. Semler Scientific investeert ook in bitcoin en heeft bitcoin aangenomen als zijn primaire treasury reserve activa. Meer informatie over Semler Scientific is te vinden op de website.

Aanbevolen om te lezen:

De correlatie tussen de koers van bitcoin en wereldwijde liquiditeit

Semler Scientific verkiest bitcoin boven goud als inflatiehedge

Bron: Semler Scientfic PR