Zoon van Bitcoin hater Peter Schiff verkoopt laatste zilver voor BTC

13-03-2021

Peter Schiff is een rijke Amerikaanse investeerder die zich een mooi zeiljacht kan veroorloven waarop hij blijkbaar graag vaart met zijn intussen volwassen zoon Spencer. Hij zit in goud, zilver en aandelen. Hij haat Bitcoin. Hij drijft de spot met Bitcoin. Maar nu heeft hij op Twitter openlijk bekend gemaakt dat zijn zoon zijn laatste zilver nog heeft verkocht om 100% in Bitcoin te gaan. En dat levert interessante discussies op!

Laten we eens wat reacties volgen:

Iemand schrijft: "Lucky his dad will bail him out with a 1000x bigger portfolio if he’s wrong. So win/win But I’ll root for Spencer"

Schiff reageert: "Can't do that. He needs to suffer the consequences of his mistakes. That's the only way to learn a lesson." En nog extremer: "I need to disinherit him. Otherwise he will squander my hard earned wealth on more #Bitcoin."

Dan komen de bijna literaire pareltjes:

En de oude rekeningen:

En de mensen die er een plannetje achter vermoeden:

Sommigen verdenken Schiff ervan al jaren stiekem Bitcoin te kopen. Maar laten we ervan uitgaan dat hij echt skeptisch is geweest al die jaren en nu toch wat is gaan twijfelen. Om je eigen reputatie dan niet te bezoedelen is het zeer slim om dan als familie te gaan diversificeren. Hij kan nu vaker gaan komen met Spencer doet dit en Spencer zegt dat zonder te moeten erkennen, dat hij geleidelijk toch in Bitcoin begint te geloven.

Want ja....

En goud is dus totaal niet gelimiteerd!

To be continued. En vermoedelijk ook gewoon op Twitter want CEO Jack Dorsey is Spencer gaan volgen:

Een mooie vermakelijke soap, waarvan we nog jaren kunnen genieten. Als we maar Bitcoin kopen cq. Satoshi's stacken.