Binance Custody lanceert Binance Mirror dienstverlening

17-01-2023

Binance Custody is een nieuwe onderneming van Binance die zich specialiseert in het bieden van een gereguleerde bewaaromgeving voor institutionele partijen.

Binance Custody voorziet in de beste MPC-veiligheidsarchitectuur en voldoet aan de vereisten met onder meer ISO 27001 & 27701 certificaties en SOC Type 1 & Type 2 standaarden. Met de Binance Custody dienstverlening kunnen institutionele handelaren beschikken over een gereguleerde en zeer veilige manier om hun digitale activa te beheren waarbij er tevens een verbinding is met de gehele Binance ecosysteem.

Binance Custody lanceert officieel de Binance Mirror oplossing

Op 16 januari 2023 heeft Binance Custody een nieuwe afwikkelingsoplossing gelanceerd, Binance Mirror, waarbij o.a. bitcoin in koude opslag bij Binance Custody niet als een onderpand op de exchange rekening en orderboek hoeft te worden gezet zolang de positie niet gesloten is. Een x hoeveelheid bitcoin kan in een speciale qualified wallet worden gezet en vandaaruit 1 op 1 gespiegeld op de corresponderende Binance exchange account. Koop- en verkooporders en posities kunnen worden aangehouden zonder dat de onderliggende Bitcoin de koude opslag verlaat. Alleen wanneer orders worden gesloten, wordt de transactie afgewikkeld. De Binance Mirror oplossing wordt ook gebruikt voor het afsluiten van een kredietovereenkomst tussen instituties (VIP institutional loans).


Binance werkt hard om het vertrouwen in de cryptomarkten terug te winnen. De FTX-implosie en fraude was een schok voor de hele cryptowereld. Met het bieden van veiligere en transparante oplossingen waar risico´s zo minimaal mogelijk worden gehouden hoort hierbij. Binance Mirror combineert het beste van twee werelden: koude opslag en liquiditeit voor handelsmogelijkheden en kredietverstrekking voor institutionele partijen.

Voor meer informatie: Bezoek Binance.

Interessant leesvoer:

Zal ik goud of bitcoin kopen?

Het verval van de goud standaard

Wanneer zal ik bitcoin kopen?