Bitvavo en CoinRoutes bundelen krachten voor verbeterde institutionele handel

19-12-2023

Nieuwe Samenwerking tussen Bitvavo en CoinRoutes Verbetert Handelsmogelijkheden voor Institutionele Beleggers en zal de groei van Bitvavo verder stimuleren.

In een recente ontwikkeling in de wereld van cryptocurrency-handel, heeft Bitvavo, een prominente speler in de Europese cryptomarkt, aangekondigd dat het nu geïntegreerd is met CoinRoutes, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van algoritmische handelsstrategieën. Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van de handelsmogelijkheden voor institutionele beleggers.

Geavanceerde Technologie voor Efficiëntere Handel

CoinRoutes staat bekend om zijn hoogwaardige distributed smart order routing system. Deze technologie biedt handelaren snelle en naadloze toegang tot geavanceerde algoritmes, top-tier aanbieders en essentiële marktgegevens. Deze elementen zijn cruciaal voor het verbeteren van de execution performance en operationele efficiëntie in de handel. Door deze samenwerking krijgen institutionele traders nu gemakkelijk toegang tot de diepe liquiditeit van Bitvavo via het innovatieve en recent gepatenteerde handelsplatform van CoinRoutes.

Aanzienlijke Voordelen voor Institutionele Klanten

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo, benadrukt de voordelen van deze integratie: "CoinRoutes heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van geavanceerde technologische oplossingen aan institutionele tegenpartijen wereldwijd. Met de integratie van Bitvavo in het platform van CoinRoutes, kunnen onze institutionele klanten een significante verbetering verwachten in zowel de execution performance als hun productiviteit."

Verbeterde Liquiditeit en Execution door Samenwerking

Ian Wesiberger, CEO en medeoprichter van CoinRoutes, is enthousiast over de samenwerking: "We verwelkomen Bitvavo in ons netwerk, dat al meer dan 60 liquiditeitsmarkten omvat, waaronder top exchanges, custodians, OTC-desks en market makers. Met deze samenwerking streven we ernaar om onze institutionele klanten te voorzien van een uitgebreid scala aan liquiditeitsopties, waardoor ze de best mogelijke execution kunnen bereiken."

Deze samenwerking tussen Bitvavo en CoinRoutes belooft een aanzienlijke verbetering in de handelservaring voor institutionele beleggers, waarbij technologie en toegang tot diverse liquiditeitsopties centraal staan.

Over Bitvavo

Bitvavo, bekend als de grootste crypto exchange voor EUR spot trading in Europa, verwerkt dagelijks een aanzienlijk handelsvolume. Met meer dan 200 aangeboden assets, lage fees en ongeveer 1,5 miljoen gebruikers, onderscheidt Bitvavo zich als een marktleider. Als geregistreerde crypto exchange bij De Nederlandsche Bank, biedt het bedrijf een veilige handelsomgeving die voldoet aan de geldende regelgeving.

Gerelateerde onderwerpen:

Bron: Bitvavo Blog