Bitvavo boekt een nieuwe mijlpaal met 200 assets

04-09-2023

Bitvavo boekt een nieuwe mijlpaal. Bitvavo wil mensen de mogelijkheid geven om de wereld van crypto te verkennen. Daarom zijn ze trots dat ze – met vier nieuwe assets in de afgelopen week – de mijlpaal van 200 digitale valuta op het handelsplatform hebben bereikt. Dit maakt van Bitvavo één van de grootste crypto exchange in Europa op basis van ons tokenaanbod en EUR-handelsparen. Deze kunnen met behulp van een Bitvavo handelsbot automatisch worden beheerd.

200 digitale valuta om te verhandelen

Bitvavo wil crypto toegankelijk maken. Om dit doel te realiseren, voegen ze steeds nieuwe assets toe aan de handelsbeurs. Daarbij bieden ze de gebruikers lage en transparante handelskosten, en hebben ze meerdere beveiligingsfuncties zodat ze de assets van de gebruikers veilighouden.

Wanneer komt een asset op Bitvavo?

Bitvavo heeft een zogeheten 'listing commissie', zij beoordelen en bespreken nieuwe en bestaande assets grondig. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de assets voldoen aan de hoge eisen van Bitvavo. Dit zijn enkele factoren die invloed hebben op het toevoegen of verwijderen van assets:

• Vraag en betrokkenheid van gebruikers • De toewijding van het team of de developers van het project • Handelsvolume en marktliquiditeit • Netwerk- of contractveiligheid en stabiliteit • Bewijs van onethisch gedrag of nalatigheid

Op basis van deze factoren heeft deze Bitvavo listing commissie onlangs verschillende digitale valuta aan ons platform toegevoegd, zoals Worldcoin, Sui, dYdX, Optimism en memecoin Pepe.

Doe je eigen onderzoek

Bij Bitvavo zorgen ze ervoor dat de gebruikers toegang hebben tot verschillende investeringsmogelijkheden en benadrukken ze tegelijkertijd het belang van verantwoorde besluitvorming. Houd er rekening mee dat beleggen in cryptocurrencies kansen biedt, maar ook risico's met zich meebrengt. Daarom is het essentieel om grondig onderzoek te doen. We raden onze lezers aan om zich vooral te verdiepen in bitcoin en eigenlijk alleen bitcoin te verhandelen.

Voor meer informatie:

Bron: Bitvavo Blog