Gemini verlaat Nederlandse markt, Bitvavo is het beste alternatief

27-09-2023

Gemini sluit haar deuren voor Nederlandse klanten. Gemini is een bekende Amerikaanse crypto exchange. Ze hebben op 27 september aan hun Nederlandse gebruikers laten weten dat het de Nederlandse markt gaat verlaten. Per 17 november 2023 biedt Gemini geen diensten meer aan in Nederland. Dit is het gevolg van het handhavingsbeleid van De Nederlandsche Bank (DNB).

Wat kunnen Gemini klanten het beste doen?

Klanten kunnen het beste voor 17 November 2023 hun geld en crypto activa opnemen. Het beste voor Nederlandse klanten is om de activa over te zetten naar de Nederlandse Bitvavo exchange. Gemini beveelt haar Nederlandse klanten ook aan om over te stappen naar Bitvavo.

Bitvavo biedt een overstapservice aan voor Gemini klanten

Bitvavo biedt een overstapservice aan voor de Nederlandse Gemini klanten om het overboeken van de activa naar Bitvavo zo makkelijk mogelijk te maken. Als een geregistreerde crypto exchange en marktleider in Nederland is Bitvavo het beste alternatief voor Nederlandse klanten van Gemini. Bitvavo heeft meer dan 1 miljoen gebruikers die Bitvavo waarderen vanwege het uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform, de meer dan 200 digitale valuta en lage handelskosten van 0,03 - 0,25%.

Bitvavo heeft ervaring

Eerder dit jaar verwierf Bitvavo het klantenbestand van LiteBit. Ook verwelkomde Bitvavo tienduizenden klanten van Binance nadat zij hadden aangekondigd de Nederlandse markt te verlaten. De aanwas van nieuwe klanten van Gemini en andere crypto platforms versterkt de marktpositie van Bitvavo in Nederland en past in de strategie om het grootste crypto handelsplatform van Europa te worden. Voor meer informatie: bezoek Bitvavo.

Bron: Bitvavo