Paul Tudor Jones vindt Bitcoin als toekomstig goud nu goedkoop!

04-12-2020

Volgens de beroemde vermogensbeheerder Paul Tudor Jones heeft Bitcoin de verkeerde marktkapitalisatie in vergelijking met goud en andere kapitaalmarkten. Bitcoin is nu goedkoop.

Bitcoin en crypto is vergelijkbaar met het internet van 1999

Bitcoin doet hem denken aan de stand van het internet en de aandelen van internetbedrijven in 1999. Het internet stond nog in haar kinderschoenen. Niemand kon deze aandelen goed beoordelen in het licht van alle mogelijkheden die er waren voor de verdere ontwikkeling van het internet en bedrijven daaromheen.

Dit geldt ook voor de wereld van crypto assets en Bitcoin. Over 20 jaar zal iedereen en elk land gebruik maken van digitale valuta. In deze wereld zal Bitcoin als digitaal goud en een waardevolle digitale valuta worden beschouwd. In dit opzicht neemt Paul aan dat Bitcoin verkeerd is geprijsd in het licht van alle mogelijkheden in de toekomst het heeft. Volgens Paul Tudor Jones is Bitcoin nu goedkoop mocht het over 20 jaar werken als het digitale goud van de wereld. Hieronder kun Paul Tudor Jones aan het woord zien tijdens een Yahoo Finance interview van 03.12.2020 met Julia LaRoche:

Hieronder kun je een commentaar lezen van Dan Tapiero: