WK voetbal en bitcoin? Beleef het met Blox!

30-11-2022

Ben je gek op WK voetbal en bitcoin? Wil je ook gezellig samen met je vrienden een poule houden tijdens het WK? Je weet wel, samen met je vrienden deelnemen aan een poule én kans maken op 100 euro aan bitcoin? Dat kan bij BLOX, het Nederlandse alles-in-1 cryptoplatform met de gelijknamige app. Beleef het WK dit jaar samen met BLOX en versla je vrienden in het maken van de juiste voorspellingen voor Oranje!

Tijdens het WK kun je als BLOX-gebruiker proberen om de juiste uitkomst te raden van iedere wedstrijd van Oranje. Een dag voor iedere wedstrijd krijg je in de app een bericht. Hierin kan je invullen of je denkt dat onze jongens gaan winnen, verliezen of gelijkspelen.

Voor ieder juist antwoord krijg je een punt en de wedstrijd loopt af wanneer het Nederlands elftal wordt uitgeschakeld. Voor onze Vlaamse lezers geldt overigens hetzelfde: zij kunnen via de app voorspellingen maken over de Rode Duivels zolang zij aan het toernooi deelnemen. De prijzenpot bestaat uit 5 maal 100 euro aan tegoed in bitcoin voor de BLOX-app, die verdeeld zal worden over 3 Nederlandse en 2 Vlaamse winnaars met de meeste juiste voorspellingen.

Hou je van bitcoin en crypto én van dit soort leuke acties op zijn tijd, dan zit je goed bij BLOX. Via acties binnen de app of met give-aways in de video’s van crypto-huisexpert Axel maak je regelmatig kans op verschillende leuke cryptoprijzen. BLOX is een Nederlands cryptoplatform met een officiële registratie bij de DNB.

Dit bericht is ingezonden door Blox en is een sponsored post.