Bitcoin Meester wordt BCM

15-02-2023

Bitcoin Meester is van merknaam veranderd. Deze bekende Nederlandse cryptobroker is bezig met een transitie van het merk Bitcoin Meester naar BCM. In de loop van het eerste kwartaal van 2023 kan iedereen gebruik maken van een nieuwe website en een nieuwe app, gedecoreerd met een nieuw logo en een nieuw design om beter de nieuwe identiteit en dezelfde visie weer te geven. Bitcoin Meester behoudt met BCM namelijk dezelfde visie: ‘Ze willen een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptovaluta.’

De visie van Bitcoin meester was vanaf het begin om een platform te creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptovaluta. In de afgelopen zes jaar is het aanbod van crypto op het platform uitgegroeid tot meer dan 150 verschillende munten. Met de evolutie van Bitcoin Meester naar BCM, hopen ze deze visie en missie duidelijker te communiceren en deze waarden beter te laten zien aan de gebruikers. De voornaamste reden voor de rebranding is dat ze meer bouwen dan alleen een crypto-platform. Hierdoor groeien ze het merk en de naam Bitcoin Meester voorbij. BCM geeft het bedrijf de mogelijkheid om zich beter als internationale crypto partij te positioneren als een toonaangevende speler op het gebied van crypto en blockchain technologie. Dat is de reden waarom de leiding heeft besloten om het merk te veranderen van Bitcoin Meester naar BCM.

Over het BCM cryptoplatform

BCM is ontstaan vanuit enthousiasme voor blockchain en crypto. Ze willen crypto en digitaal eigenaarschap voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen we door middel van educatie, inspiratie en razendsnelle support. Met een betrouwbare platform stap je de wereld van crypto en blockchain veilig en verantwoord binnen.

De transitie vindt plaats om verder haar klanten beter van dienst te zijn. Met alles dat ze doen nemen ze de veiligheid en gebruikerservaring dan ook als uitgangspunt. Het nieuwe BCM platform is super gebruiksvriendelijk en snel. Of je nu net begint met crypto of al ervaring hebt, bij BCM vind je alles wat je nodig hebt op één platform.

Veiligheid staat bij BCM voorop. BCM is geregistreerd bij de DNB, ze houden klanttegoeden 1:1 aan en beheren die in een aparte stichting derden gelden. Een stichting derdengelden is een stichting waarin bijna alle tegoeden van de klanten beheerd worden. Daarmee zijn alle klantentegoeden, zowel euro’s als crypto’s, zo goed mogelijk gescheiden van het vermogen van BCM. Slechts een gedeelte van de tegoeden staat bij internationale crypto beurzen ten behoeve van koop en verkopen van cryptovaluta namens de klanten. In het onwaarschijnlijke geval van een faillissement zijn tegoeden niet toegankelijk voor schuldeisers.

Voor meer informatie: bezoek Bitcoin Meester

Gerelateerd nieuws:

Finst cryptoplatform boekt vooruitgang

Sparkasse maakt zich klaar voor bitcoin?

Coinbase krijgt een boete van DNB