Bitvavo Amsterdam

26-10-2021

Nederlanders hebben geluk dat ons kikkerlandje over vele eigenwijze ondernemers en professionele ontwikkelaars beschikt. Op basis van internationaal vergelijkend onderzoek, kunnen we vaststellen dat het team verantwoordelijk voor het leiden van de Bitvavo Exchange in Amsterdam bijzonder goed werk heeft afgeleverd.

Het kan als een goedkopere Coinbase worden beschouwd. Coinbase is de belangrijkste en meest gebruiksvriendelijke Amerikaanse exchange die zich anno 2021 klaar maakt voor een beursnotering. Coinbase heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd, echter de meeste Nederlanders kunnen gewoon het beste terecht bij Bitvavo. Bitvavo is veel goedkoper voor de doorsnee gebruiker. Bitvavo rekent een maximale handelscommissie van 0.25 %.

Wat zijn andere voordelen van de Bitvavo beurs in Amsterdam?

Hier volgen een aantal belangrijke speerpunten van deze beurs:

  • Gratis verzekerde opslag van Bitcoin en andere crypto’s
  • Automatische rentevergoeding (1,2 %) over Bitcoin
  • Gemakkelijk voor iedereen; zowel beginners als ervaren traders
  • Klantentegoeden veilig beheert door stichting Bitvavo Payments
  • Bitvavo beschikt over een officiële registratie van DNB
  • Zeer lage commissie: maximaal 0.25%. Welkomstbonus: handel nu tot € 1000 zonder kosten

We kunnen onze lezers aanbevelen om de Bitvavo beurs eens te evalueren:

Zoek je naar een alternatief voor Bitvavo?

De meeste coins en de grootste handelsvolumes voor de laagste fees kun je vinden op de internationale Binance exchange. Deze exchange is wel veel minder gebruiksvriendelijk en heeft een slechte klantenondersteuning aangezien er gewoon miljoenen gebruikers wereldwijd van deze exchange gebruik maken. Voor meer informatie: bezoek de Binance Exchange of raadpleeg de volgende meer diepgaande artikels: