Bitvavo Nieuws Updates & Recente Bitvavo Reviews - Amsterdam

01-05-2024

Bitvavo nieuws en reviews! Op Bitcoin Gids volgens we niet alleen het belangrijkste nieuws op het gebied van de ontwikkeling van Bitcoin´s ecosysteem, maar ook die van de belangrijkste spelers die toegang bieden tot Bitcoin. In Nederland en anno 2023 in Europa is dat zeker ook Bitvavo in Amsterdam. Bitvavo is de grootste en goedkoopste euro crypto exchange in de wereld! We schrijven hier een review over deze Nederlandse exchange en

Op deze pagina verwijzen we naar belangrijke feiten en belangrijk Bitvavo nieuws.

Bitvavo Nieuws - belangrijkste nieuwtjes op een rij!

Hier is het meest belangrijke recente Bitvavo Nieuws:

Bitvavo achtergrondinformatie

Hier volgt onze Bitvavo review, het spraakmakende fintech bedrijf in Amsterdam. Wat is Bitvavo in Amsterdam voor een fintech bedrijf? Nou, om het maar even zo uit te drukken: Nederlanders hebben geluk dat ons kikkerlandje over vele eigenwijze fintech ondernemers en professionele ontwikkelaars beschikt. Bitvavo is namelijk de beste exchange van Nederland en in feite Europa voor het kopen van bitcoin en andere digitale activa. Bitvavo is een uitstekende bitcoin ofwel crypto exchange. Dit wordt tegenwoordig omschreven als een digital asset exchange. Een handelsbeurs voor digitale activa; vooral Bitcoin (BTC), wat Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) en USD stablecoins zoals USDT en USDC.

Waarom? Op basis van internationaal vergelijkend onderzoek van o.a. verschillende reviews over Bitvavo en verder het volgen van de ontwikkeling van Bitvavo sinds 2018, kunnen we vaststellen dat het team verantwoordelijk voor het leiden van de Bitvavo Exchange in Amsterdam bijzonder goed werk heeft afgeleverd. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat Bitvavo in 2021 twee prijzen heeft gewonnen: de “populairste website 2021” award en de “beste Crypto Broker” award. In 2022 heeft de Bitvavo Exchange veel vooruitgang geboekt met onder meer een KNVB partnership en heeft de exchange meer dan 1 miljoen gebruikers verworven. Bitvavo is betrouwbaar, veilig en beschikt zelfs over een diefstalverzekering. Bijna geen enkele exchange heeft dit internationaal voor elkaar gekregen.

Wat is Bitvavo dan precies in vergelijking met de beste concurrent? Het kan als een goedkopere Coinbase worden beschouwd. Coinbase is de belangrijkste en meest gebruiksvriendelijke Amerikaanse crypto exchange met een beursnotering. Coinbase heeft een goede reputatie opgebouwd, maar is wel duur in gebruik! De meeste Nederlanders kunnen gewoon het beste terecht bij Bitvavo. Bitvavo is veel goedkoper voor de doorsnee gebruiker. Bitvavo rekent een maximale handelscommissie van 0.25 %.

Wat zijn andere voordelen van de Bitvavo beurs in Amsterdam?

Hier volgen een aantal belangrijke speerpunten van deze beurs:

 • Gratis verzekerde opslag van bitcoin en andere crypto’s. Bitvavo beschikt verder over een accountgarantie en de beste veiligheidsmaatregelen om een account te kunnen beschermen tegen o.a. hackers.
 • Automatische rentevergoeding over Bitcoin en andere cypto activa
 • Gemakkelijk voor iedereen om hier bitcoin te kopen; voor zowel beginners als ervaren traders
 • Bitvavo beschikt over een officiële registratie van DNB en werkt aan het verkrijgen van licenties en registraties in elke land het opereert. Bitvavo is een gereguleerde exchange.
 • Klantentegoeden veilig beheert door stichting Bitvavo Payments en in samenwerking met de beste crypto custody providers in de wereld, waaronder Coinbase Institutional en Fireblocks. Bitvavo is een veilige en betrouwbare exchange
 • Bitvavo wordt vertrouwd door de KNVB als officiële partner om onder meer de nieuwe digitale economie te kunnen omarmen.
 • Zeer lage commissie: maximaal 0.25%. Welkomstbonus: handel nu tot € 10.000 zonder kosten.
 • De Bitvavo rekening kan worden gekoppeld aan een crypto trading bot.
 • Bitvavo is eind 2023 de grootste en goedkoopste euro spot exchange voor de handel in bitcoin en ethereum.
 • Voor de nadelen verbonden met het Bitvavo platform raden we onze lezers het volgende artikel aan: nadelen van het handelsplatform van Bitvavo.
 • Voor meer informatie: lees onze complete Bitvavo recensie.

We kunnen onze lezers aanbevelen om de Bitvavo beurs eens te evalueren:

Zoek je naar een alternatief voor Bitvavo?

De meeste coins en de grootste handelsvolumes voor de laagste fees kun je vinden op de internationale ByBit exchange. Deze exchange is wel veel minder gebruiksvriendelijk en heeft een slechte klantenondersteuning aangezien er gewoon miljoenen gebruikers wereldwijd van deze exchange gebruik maken. Verder zul je hier vooral gebruik moeten maken van de stablecoin USDT om voordelig te kunnen handelen. Bitvavo biedt internationaal gezien een van de beste en meest liquide euromarkt voor bitcoin. Wil je vooral handelen in euro´s met o.a. bitcoin, is het niet zo makkelijk om een betere en goedkopere handelsbeurs dan Bitvavo te vinden. Wel wellicht een makkelijker te gebruiken app voor beginners is Blox.

Gerelateerde artikelen:

Voor meer informatie: raadpleeg de volgende meer diepgaande reviews over Bitvavo artikels op vooral Bitcoin Gids.

Bitvavo Reviews van andere bronnen

Hieronder kun je verwijzingen vinden naar uitgebreide Bitvavo Reviews in vergelijking met belangrijke concurrenten:

Ten slotte, kunnen we ook deze nieuwe review aanbevelen: