Bitvavo is nu een Virtual Asset Service Provider (VASP) in Spanje

20-06-2024

Bitvavo persbericht van 20 juni 2024 over het verkrijgen van een VASP-licentie in Spanje: Bitvavo heeft goedkeuring gekregen van de Centrale Bank van Spanje om zich te registreren als Virtual Asset Service Provider. Deze goedkeuring stelt Bitvavo in staat om zijn crypto producten en diensten aan te bieden op de Spaanse markt. De afgelopen jaren heeft Spanje aanzienlijke stappen gezet in de ontwikkeling van de crypto-industrie, onder andere door de implementatie van MiCA en het bevorderen van de adoptie van crypto betalingen. Volgens de 2023 Global Crypto Adoption Index van Chainalysis staat Spanje op de tweeëntwintigste plaats, wat aangeeft dat er nog veel groeipotentieel is voor Bitvavo.

Bitvavo, de Grootste Exchange in Europa

Bitvavo heeft in november 2023 en januari 2024 wettelijke goedkeuringen ontvangen van de autoriteiten in Oostenrijk en Frankrijk. De recente goedkeuring in Spanje sluit naadloos aan bij Bitvavo's doel om zich te vestigen als marktleider in Europa.

"De goedkeuring in Spanje versterkt onze toewijding om het belangrijkste platform voor cryptohandel in Europa te worden. We kijken ernaar uit om onze diensten op de Spaanse markt te introduceren," zegt Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo.

Bitvavo's Aanbod en Strategie

Bitvavo verwacht dat de factoren die bijdragen aan hun marktleiderschap in Nederland ook aantrekkelijk zullen zijn voor het Spaanse publiek. Bitvavo biedt een crypto exchange met concurrerende en transparante transactiekosten en meer dan 275 digitale valuta op een gebruiksvriendelijk platform. Het team van Bitvavo verbetert voortdurend hun product en past het aan op basis van feedback van de community. Deze combinatie is uniek voor Spanje en de rest van Europa, en Bitvavo is ervan overtuigd dat dit zal bijdragen aan hun succes op de Spaanse markt.

Voor meer informatie: lees het persbericht op Bitvavo en lees ook onze uitgebreide recensie over Bitvavo.

Gerelateerde artikelen: